νέες αφίξεις Shop Now

ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

H εταιρεία FURDECO furniture & decoration με μακρά παράδοση και πολυετή εμπειρία στον χώρο του επίπλου και της διακόσμησης, έχει καθιερωθεί ως ο ειδικός στην σχεδίαση και την κατασκευή επίπλων και αντικειμένων εσωτερικού χώρου υψηλής ποιότητας. Η σχέση με τους πελάτες μας είναι ανεκτίμητη, καθώς τους προσφέρουμε την ιδανική λύση για κάθε χώρο, απόλυτα προσαρμοσμένη στις επιθυμίες και τις ανάγκες τους με σιγουριά κι αξιοπιστία.

Η FURDECO ενημερώνεται διαρκώς για τις τάσεις της μόδας στην εσωτερική διακόσμηση και συνεργάζεται με κορυφαίους οίκους, interior designers, Έλληνες και Ιταλούς τεχνίτες ενσωματώνοντας επιδέξια τις νέες κατευθύνσεις τόσο στο σχεδιασμό όσο και τα υλικά στις διαχρονικές δημιουργίες της που ανανεώνει συνεχώς. Από τις μοναδικές προτάσεις που δημιουργεί αποκλειστικά για σας όσο και τις συλλογές από επώνυμους οίκους που διαθέτει, εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε εξαιρετικά αντικείμενα που προσδίδουν μοναδική ατμόσφαιρα και πολυτέλεια στο χώρο σας.

Ανακαλύψτε μια πλήρη συλλογή επίπλων υψηλής ποιότητας και αισθητικής, όπως καναπέδες, πολυθρόνες, τραπέζια, καρέκλες, σκαμπό, κονσόλες, κρεβάτια, ντουλάπες, μοναδικά χειροποίητα χαλιά και αξεσουάρ στο furdeco.com ή σε οποιoδήποτε από τα καταστήματά μας. Ζητείστε να σας ενημερώσουμε για τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρουμε σε ειδικά projects, όπως κατασκευή επίπλων και διακόσμηση σε ξενοδοχεία, γιοτ, ιδιωτικές κατοικίες και βίλες.

1