νέες αφίξεις Shop Now

ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Οι παραδόσεις γίνονται μέσω courier και συγκεκριμένα με την ACS & την TNT για Ελλάδα & Κύπρο.

 

Έξοδα Αποστολής

 

Τα έξοδα αποστολής στην Ελλάδα είναι δωρεάν στις αγορές αντικειμένων και χαλιών μόνο και για παραγγελίες αξίας μεγαλύτερης ή ίσης των τριακοσίων ευρώ (300€) στην Ελλάδα και Κύπρο. Για αγορές επίπλων η δωρεάν αποστολή ισχύει για αποστολή σε μεταφορική εντός Αττικής (επιλογής του πελάτη). Το κόστος της μεταφορικής για τα έπιπλα, το επιβαρύνεται ο πελάτης. Για αποστολές στο εξωτερικό τα μεταφορικά είναι δωρεάν ανω των πεντακοσίων ευρώ (500€). Για αποστολές μικρότερης αξίας, τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται βάσει του τιμολογίου της μεταφορικής και επιβαρύνουν τον αγοραστή.

 

Χρόνος Παράδοσης

 

Τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα αποστέλλονται εντός επτά (7) εργασίμων ημερών. Ειδικές κατασκευές αποστέλλονται εντός 45 ημερών (μετά από συνεννόηση με τους υπεύθυνους). Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο προκύψει καθυστέρηση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για οδηγίες.

 

Ιχνηλάτιση/Παρακολούθηση Αποστολής

 

Μετά την αποστολή θα σας στείλουμε τον αριθμό της φορτωτικής μέσω e-mail με τον οποίο μπορείτε να την εντοπίσετε, εισάγοντας τον στην ιστοσελίδα της ACS www.acs.gr ή της TNT www.tnt.com αντίστοιχα.

1