νέες αφίξεις Shop Now

ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

leather cowskin

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οδηγίες συντήρησης και καθαρισμού δερμάτινων, μεταξωτών, μάλλινων χαλιών και υλικών ταπετσαρίσματος επίπλων

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΧΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΙΩΝ.

•Για μικρούς λεκέδες χρησιμοποιήστε ένα βρεγμένο ΑΣΠΡΟ πανί (ΟΧΙ VETEX) με ένα ελαφρύ απορρυπαντικό για μάλλινα (ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ, ΕΥΡΗΚΑ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ ΥΓΡΟ ΔΙΑΛΥΜΑ) και καθαρίστε τοπικά, ΟΧΙ CARPEX, ΟΧΙ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ.

•Μη χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε χημικό προϊόν για τον καθαρισμό τους.

•Χρησιμοποιείτε πάντα ηλεκτρική σκούπα κατά μια φορά ΟΧΙ ΤΡΙΨΙΜΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΡΥΘΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΙΟ. ΑΝ Η ΣΚΟΥΠΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ENA “ΚΕΦΑΛΙ” ΤΗΣ ΣΚΟΥΠΑΣ ΠΟΥ ΡΟΥΦΑΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΠΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΧΑΛΙΩΝ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ.

•Αερίζετε το χαλί σας κατά τακτά χρονικά διαστήματα ΣΕ ΣΚΙΑ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.

•Περάστε το χαλί σας με ένα υγρό (ΜΕ ΝΕΡΟ) πανί και αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα, ΟΤΑΝ Ο ΛΕΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΟΣ ΚΑΤΑ 90% ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΚΕΤΟ ΝΕΡΟ.

•Για πιο λεπτομερή καθαρισμό συνιστάται η χρήση ατμοκαθαριστή Η ΕΝΑ ΔΙΑΛΥΜΑ ΣΑΠΟΥΝΑΔΑΣ ΜΕ ΕΥΡΗΚΑ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΥΡΤΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ. ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΔΙΑΛΥΜΑΤΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΑΣ. ΜΕΤΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΣΚΕΤΟ ΝΕΡΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΙ ΑΕΡΙΣΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.

•Αποφεύγετε την υπερβολική έκθεση του προϊόντος στο ηλιακό φως για να αποτρέψετε τη ζημία στις φυσικές ίνες και τα χρώματα των Cowskin.

•To κανονικό βούρτσισμα βοηθάει να διατηρήσει το προϊόν τη ζωντάνια του και το υψηλό μέγεθος του πέλους του μαλλιού

• ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ 1 ΧΡΟΝΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

• ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ, ΤΥΛΙΞΤΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΑΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙ, ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΑ ΣΕ ΣΤΕΓΝΟ ΣΚΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟ ΟΧΙ ΟΡΘΙΑ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΧΑΛΙΩΝ ΝΑ ΤΑ ΤΥΛΙΞΕΤΕ 2-3 ΤΕΜΑΧΙΑ ΜΑΖΙ.

• ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ: 2106747171, [email protected]

Δέρμα

Χρήση και αποθήκευση των δερμάτινων

Αποφεύγετε την υπερβολική έκθεση του προϊόντος στο ηλιακό φως για να αποτρέψετε τη ζημία στις φυσικές ίνες και τα χρώματα των δερμάτινων.
To κανονικό βούρτσισμα βοηθάει να διατηρήσει το προϊόν τη ζωντάνια του και το υψηλό μέγεθος του πέλους του μαλλιού.
Κατά τους θερινούς μήνες η αποθήκευση γίνεται σε μέρος σκιερό και ξηρό, με μια ταμπλέτα για τον σκόρο στην ειδική σακούλα που παρέχεται στους πελάτες με την αγορά του προϊόντος.

Βινύλιο

Απαιτείται περιοδικός καθαρισμός για να διατηρηθεί η εμφάνισή του και να αποφευχθεί η συσσώρευση ρύπων και λεκέδων που ενδέχεται να λεκιάσουν μόνιμα και να μειώσουν τη διάρκεια ζωής του βινυλίου εάν δεν αφαιρεθούν. Η συχνότητα καθαρισμού εξαρτάται από την ποσότητα χρήσης και τις περιβαλλοντικές συνθήκες στις οποίες υποβάλλεται το βινύλιο. Η ταπετσαρία βινυλίου θα απορροφήσει λεκέδες και βαφές από υφάσματα, για παράδειγμα μπλε τζιν ή φωτεινά χρώματα. Ένα προστατευτικό φινίρισμα βινυλίου, που πωλείται σε έπιπλα ή καταστήματα αυτοκινήτων, μπορεί να βοηθήσει στην προστασία της ταπετσαρίας ή να καθυστερήσει την απορρόφηση αυτών των λεκέδων. Ορισμένα οικιακά καθαριστικά και διαλύτες απομακρύνουν τους πλαστικοποιητές από το βινύλιο καθιστώντας το εύθραυστο και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται.

Οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό εξαρτώνται από τις περιστάσεις τελικής χρήσης.

ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

Γενικά, οι περισσότεροι λεκέδες μπορούν να καθαριστούν εύκολα χρησιμοποιώντας ζεστό νερό με σαπούνι  και ξεβγάλματα καθαρού νερού. Το μέτριο τρίψιμο με μια μεσαία βούρτσα με τρίχες θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε το χωματώδη υλικά από τις εσοχές των ανάγλυφων επιφανειών.

Τα απορρυπαντικά δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιούνται τακτικά για κανονικό καθαρισμό. Συνιστάται επαναλαμβανόμενο ξέπλυμα με καθαρό νερό μετά από οποιαδήποτε διαδικασία καθαρισμού. Το αλκοόλ ή τα μεταλλικά αλκοολούχα ποτά πλήρους αντοχής μπορεί να δοκιμαστούν προσεκτικά ως έσχατη λύση σε πολύ επίμονους λεκέδες, εάν οι παραπάνω προτάσεις δεν λειτουργούν. Αδιάκριτη χρήση οποιουδήποτε διαλύτη ή διαλύτη που περιέχει καθαριστικό, μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά ή να αποχρωματίσει τα βινύλια.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ
(ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΈΘΟΔΟ ΑΥΤΉ)

Το λευκαντικό μπορεί να αραιωθεί έως και αναλογία 9: 1 (10%). Εφαρμόστε ελεύθερα αραιωμένο απολυμαντικό χρησιμοποιώντας σφουγγάρι. Ξεπλύνετε με κρύο νερό αρκετές φορές. Σκουπίστε το. Επαναλάβετε εάν είναι απαραίτητο.
Ακολουθήστε τις οδηγίες στην ετικέτα του λευκαντικού για αντισηπτικούς ή αντιμικροβιακούς σκοπούς.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Μη καθορισμένα καθαριστικά δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται. Δεν συνιστώνται λειαντικά σε σκόνη, καθαριστικά που περιέχουν λειαντικά, μαλλί από χάλυβα και καθαριστικά βιομηχανικής αντοχής. Δεν συνιστάται η χρήση καθαριστικών με βάση τα εσπεριδοειδή. Οποιοσδήποτε διαλύτης βερνικιού θα προκαλέσει άμεση ανεπανόρθωτη ζημιά στο βινύλιο. Το κερί δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται σε οποιαδήποτε ταπετσαρία βινυλίου, καθώς θα προκαλέσει αλλοίωση του υλικού και σκασίματα. Εάν για τον καθαρισμό χρησιμοποιούνται εύφλεκτοι διαλύτες όπως αλκοόλ, τερεβινθίνη ή ορυκτά, τότε μόνο μικρές ποσότητες πρέπει να χρησιμοποιούνται σε καλά αεριζόμενο χώρο. Να είστε προσεκτικοί, συμβουλεύοντας το προσωπικό της περιοχής και κρατήστε το μακριά από οποιαδήποτε πηγή ανάφλεξης. Να φοράτε πάντα προστατευτικά γάντια.

ΚΟΙΝΟΙ ΛΕΚΕΔΕΣ

Ορισμένοι λεκέδες μπορεί να γίνουν μόνιμοι εκτός εάν αφαιρεθούν αμέσως. Η διαδικασία για την απομάκρυνση των πιο σοβαρών χρωστικών παραγόντων περιγράφεται παρακάτω.

ΣΤΥΛΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΑΝΕΞΙΤΗΛΟΣ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ

Οι κηλίδες μελανιού θα χρωματίσουν μόνιμα το βινύλιο. Το άμεσο σκούπισμα με τρίψιμο αλκοόλ σε καλά αεριζόμενο χώρο θα αφαιρέσει μεγάλο μέρος του λεκέ.

ΧΡΩΜΑ ΛΑΔΙΟΥ

Η χρήση τερεβινθέλαιο σε καλά αεριζόμενο χώρο θα αφαιρέσει κάθε φρέσκο ​​χρώμα. Το αποξηραμένο χρώμα πρέπει να υγραίνεται προσεκτικά με ένα ημι-στερεό υλικό σε μορφή gel έτσι ώστε το μαλακό χρώμα να μπορεί να αφαιρεθεί απαλά. Ξεπλύνετε με σαπούνι και νερό

ΠΡΟΣΟΧΗ

Η άμεση επαφή με υλικά αφαίρεσης χρωμάτων θα αφαιρέσει το μοτίβο εκτύπωσης από βινύλιο. Είναι επίσης εύφλεκτα και τοξικά. Προσέξτε να αποφύγετε την επαφή με το δέρμα φορώντας προστασία.

LATEX ΒΑΦΗ

Το φρέσκο ​​χρώμα μπορεί να καθαριστεί με ένα υγρό πανί. Το ζεστό, σαπουνόνερο συνήθως αφαιρεί το αποξηραμένο λατέξ.

ΠΙΣΣΑ, ΑΣΦΑΛΤΟΣ

Αφαιρέστε αμέσως, καθώς η παρατεταμένη επαφή θα οδηγήσει σε μόνιμη χρώση. Χρησιμοποιήστε ένα πανί ελαφρώς βρεγμένο με μεταλλικά αλκοολούχα ποτά και τρίψτε απαλά τον λεκέ, δουλεύοντας από την εξωτερική άκρη του λεκέ προς το κέντρο για να αποφύγετε την εξάπλωση. Ξεπλύνετε με σαπούνι και νερό.

ΚΗΡΟΜΠΟΓΙΑ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, KETCHUP

Σφουγγάρι με ήπιο σαπούνι και νερό. Για επίμονους λεκέδες, χρησιμοποιήστε ένα πανί εμποτισμένο με αραιωμένο ήπιο απορρυπαντικό με απαλό τρίψιμο. Οποιοδήποτε υπόλοιπο λεκέ πρέπει να πλυθεί με αραιωμένο λευκαντικό. Ξεπλύνετε επανειλημμένα με καθαρό κρύο νερό.

ΑΙΜΑ, ΥΠΟΛΕΙΜΜΑ ΦΥΛΛΟΥ

Τρίψτε τυχόν κηλίδες με ένα καθαρό πανί εμποτισμένο με κρύο νερό. Εάν παραμείνουν πεισματάρης κηλίδες, χρησιμοποιήστε αμμωνία οικιακής χρήσης ή αραιωμένο λευκαντικό και ξεπλύνετε επανειλημμένα με ένα καθαρό, υγρό πανί. Μην χρησιμοποιείτε ζεστό νερό ή σαπούνια, καθώς αυτό θα προκαλέσει λεκέ.

ΚΡΑΓΙΟΝ, ΛΑΔΙ, ΣΚΙΑ ΜΑΤΙΩΝ, ΒΕΡΝΙΚΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ, ΓΡΑΣΟ

Απλώστε μια μικρή ποσότητα μεταλλικών οινοπνευματωδών ποτών με ένα πανί και απαλό τρίψιμο. Προσέξτε να μην απλώσετε το λεκέ επεκτείνοντάς το πέρα ​​από το αρχικό όριο. Το βερνίκι παπουτσιών πρέπει να αφαιρεθεί αμέσως, ώστε να μην εμφανιστεί μόνιμη χρώση. Ξεπλύνετε καλά με νερό.

ΤΣΙΧΛΑ

Ξύστε όσο το δυνατόν περισσότερο με ένα μη κοφτερό μαχαίρι. Το τρίψιμο με παγάκι θα βοηθήσει και θα διευκολύνει την αφαίρεσή του κατά την απόξεση. Το υπόλοιπο κόμμι πρέπει στη συνέχεια να αφαιρεθεί σε καλά αεριζόμενο χώρο χρησιμοποιώντας ένα πανί πιτσμένο με μεταλλικά αποστάγματα. Χρησιμοποιήστε ελαφρύ τρίψιμο. Ξεπλύνετε καλά με καθαρό νερό

ΖΑΧΑΡΩΤΑ, ΠΑΓΩΤΟ, ΚΑΦΕΣ, ΤΣΑΪ, ΦΡΟΥΤΑ, ΑΛΚΟΟΛ, ΚΡΑΣΙ, ΛΟΣΙΟΝ, ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ

Χρησιμοποιήστε επανειλημμένα καθαρό, χλιαρό νερό και σφουγγάρι. Κάθε χαλαρό υλικό πρέπει να ξύνεται απαλά με ένα μη κοφτερό μαχαίρι. Οποιαδήποτε λερωμένη περιοχή που απομένει μετά την ξήρανση πρέπει να τρίβεται απαλά με ένα πανί με ένα ήπιο απορρυπαντικό διάλυμα. Ξεπλύνετε καλά με καθαρό νερό.

ΑΠΕΚΚΡΊΣΕΙΣ ΠΟΥΛΙΩΝ, ΛΕΚΕΔΕΣ ΝΑΥΤΙΑΣ

Σφουγγίστε την λεκιασμένη περιοχή με σαπουνόνερο, που περιέχει αραιωμένο λευκαντικό, μέχρι να αφαιρεθεί ο λεκές. Ξεπλύνετε καλά με νερό.

ΛΕΚΕΔΕΣ ΑΠΟ ΟΥΡΑ

Σφουγγάρι με σαπουνόνερο που περιέχει μικρή ποσότητα οικιακής αμμωνίας. Ξεπλύνετε καλά με καθαρό νερό.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥΧΛΑΣ

Πλύνετε με αραιωμένο λευκαντικό, χρησιμοποιήστε μια μαλακή βούρτσα για επίμονη ανάπτυξη. Ξεπλύνετε επανειλημμένα με καθαρό νερό

Χυτό αλουμίνιο: Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα στεγνό μάλλινο ύφασμα.

ΠΩΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΕΠΙΠΛΑ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ 

Είτε τα επιπλωμένα έπιπλα είναι καθαρά διακοσμητικά είτε λειτουργικά και κομψά, ο προσεκτικός καθαρισμός και η συντήρηση του υφάσματος εξασφαλίζουν μακροχρόνια ικανοποίηση.

Για να απολαύσετε πλήρως το ύφασμα σας και να εξασφαλίσετε τη μακροζωία του, ακολουθήστε μερικούς βασικούς κανόνες:

Μην τοποθετείτε τα καθίσματά σας κοντά σε τζάκι που χρησιμοποιείται.
Αποφύγετε την έκθεση σε υπερβολικό ηλιακό φως.
Να είστε προσεκτικοί με τζιν που μπορούν να μεταφέρουν χρώμα στο ύφασμα: αυτό μπορεί να είναι μη αναστρέψιμο.
Μην εκθέτετε τα καθίσματά σας σε γρατσουνιές από κατοικίδια ζώα ή αιχμηρά αντικείμενα (π.χ. καρφιά, πόρπες).

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Η τακτική συντήρηση βοηθά στη διατήρηση των ταπετσαριών σας σε άριστη κατάσταση. Καθαρίστε τακτικά την ταπετσαρία με ηλεκτρική σκούπα για να διατηρήσετε το ύφασμα σε καλή κατάσταση και να αποτρέψετε τη σκόνη, τα μαλλιά και τα ψίχουλα από το να καθίσουν στο σώμα των επίπλων. Να είστε προσεκτικοί με κρόσσια και φούντες: καθαρίστε τις με ηλεκτρική σκούπα μόνο με χαμηλή ισχύ.

Αφαιρέστε τις σταγόνες και άλλους τυχαίους λεκέδες το συντομότερο δυνατό, αλλά ποτέ με σκληρά σαπούνια ή απορρυπαντικά. Στην περίπτωση ενός παλιού και στεγνού λεκέ, το πρώτο βήμα είναι πάντα ηλεκτρική σκούπα.

Για την απομάκρυνση λεκέδων χρησιμοποιήστε ένα εξειδικευμένο καθαριστικό λεκέδων . Ακολουθήστε τις οδηγίες στη συσκευασία και δοκιμάστε πάντα τη λύση σε ένα εμφανές μέρος της ταπετσαρίας πριν τη χρησιμοποιήσετε σε πιο εμφανές μέρος.

Για να διατηρήσετε την αρχική απαλότητα και την ανθεκτικότητα των μαξιλαριών, τα χτυπάτε λίγο με το χέρι και αντιστρέφετε τακτικά τα μαξιλάρια.

Φροντίδα προϊόντων από δέρμα αγελάδος

Μη χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε χημικό προϊόν για τον καθαρισμό τους.

Χρησιμοποιείτε πάντα ηλεκτρική σκούπα κατά την φορά της τρίχας του δέρματος.

Αερίζετε το χαλί σας κατά τακτά χρονικά διαστήματα.

Περάστε το χαλί σας με ένα υγρό πανί και αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα.

Για πιο λεπτομερή καθαρισμό συνιστάται η χρήση ατμοκαθαριστή.

ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΧΑΛΙΑ

Ειδικός καθαρισμός για μεταξωτά χαλιά ειναι ο ξηρός καθαρισμός, αποφεύγετε το νερό.

Η μέθοδος αυτή δεν αλλοιώνει τις ίνες του χαλιού και το μετάξι δεν καταστρέφετε.

Σε περιπτωση φρέσκου λεκέ καθαρίστε  τοπικά με λευκό πανί βρεγμένο σε κρύο νερο με διαλυμένο σχετικό καθαριστικό, καλά στραγγισμένο και στεγνώστε άμεσα με ανεμιστήρα, αέρα ή άλλη συσκευή στεγνού αέρα.

Οποιαδήποτε ένδειξη αλλοίωσης του χρώματος του χαλιού απο καθαριστικά σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε την εφαρμογή.

ΜΗΝ χρησιμοποιείτε συσκευές καθαρισμού. Σε περίπτωση λεκέ που δεν είναι φρέσκος στείλτε το για εξειδικευμένο καθαρισμό.

Αφαιρέστε τη σκόνη τινάζοντας το χαλί σας ή χτυπώντας το ελαφρά ή σκουπίζοντας με ηλεκτρική σκούπα σε χαμηλή ένταση.

Αερίζετε το χαλί σας αποφεύγοντας την έκθεση του στον ήλιο.

Αποθηκεύετε μέσα σε βαμβακερό σάκο ή το τυλίγετε με βαμβακερό σεντόνι ώστε να αερίζεται, τυλιγοντάς το σε κύλινδρο με το πέλος προς τα έξω, ξαπλωμένο, το αποθηκεύετε σε χώρο στεγνό και σκιερό.

Αποφύγετε  την αποθήκευση του σε μέρος με υγρασία.

Κρατήστε το χαλί πάντα στεγνό και στη διαδικασία καθαρισμού.

ΧΑΛΙΑ COTTON WOOL

•Οικιακά με ειδικό Ατμοκαθαριστή χαλιών ή Επαγγελματικό καθάρισμα αναφέροντας στο συνεργείο καθαρισμού την σύνθεσή τους (Cotton Wool).

 

Οδηγίες καθαρισμού

Για μικρούς λεκέδες χρησιμοποιήστε ένα βρεγμένο πανί με ένα ελαφρύ απορρυπαντικό για μάλλινα και καθαρίστε τοπικά.
Για πιο λεπτομερή καθαρισμό συνιστάται στεγνό καθάρισμα.

 Τα προϊόντα της FURDECO προσφέρονται με after sales service.

Η άριστη κατάρτιση και η εμπειρία κατασκευής, προσφέρουν τη δυνατότητα ανακατασκευής, επισκευής, σε σύντομο χρονικό διάστημα και με άριστα αποτελέσματα.

ΧΑΛΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΜΟΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

H FURDECO σας προτείνει μια μοναδική συλλογή με μάλλινες μοκέτες, που...

ΧΑΛΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΜΑΛΛΙΝΕΣ ΜΟΚΕΤΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ

H εξαιρετική υφή, το μοναδικό στυλ και η απαράμιλλη αισθητική χαρακτηρίζουν...

BAMBOO SILK

ΧΑΛΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΧΑΛΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ BAMBOO SILK

Επιλέξτε μοναδικά χαλιά με υπέροχη υφή, εξαιρετικούς συνδυασμούς υλικών και ιδιαίτερο...

1