νέες αφίξεις Shop Now

ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΥΛΙΚΑ & ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΣΕΩΝ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Ανακαλύψτε τις δημιουργίες των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών οίκων, όχι μόνο στο χώρο του υφάσματος, αλλά και σε τεράστια γκάμα υλικών επίπλωσης, επένδυσης, κουρτίνας και ειδών διακόσμησης. Επισκεφθείτε μας.

Υλικά & Υφάσματα επιπλώσεων, επενδύσεων και διακόσμησης

Ανακαλύψτε τις δημιουργίες των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών οίκων, όχι μόνο στο χώρο του υφάσματος, αλλά και σε τεράστια γκάμα υλικών επίπλωσης, επένδυσης, κουρτίνας και ειδών διακόσμησης. Επιλέξτε κορυφαία υλικά για να ανανεώσετε την όψη των επίπλων σας και εξαιρετικά υφάσματα σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες υποδείξεις των ειδικών. Η συλλογή μας διατίθεται σε πληθώρα υλικών, χρωμάτων και σχεδίων που διακοσμούν ιδανικά το χώρο σας, ειδικά προσαρμοσμένα και κατασκευασμένα για σας από κορυφαίους τεχνίτες του χώρου.

Είτε πρόκειται για ιδιωτικές κατοικίες και βίλες, είτε για επαγγελματικούς χώρους με αυξημένες απαιτήσεις και σκληρή χρήση, όπως ξενοδοχεία και γιοτ η FurDeco προσφέρει τη λύση …στα μέτρα σας! Ανανεώστε το χώρο σας προσδίδοντας προσωπικότητα και ιδιαίτερο στυλ από τη συλλογή μας επιλέγοντας υλικά και υφάσματα από κορυφαίους οίκους της Ευρώπης. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και προτιμήστε το υλικό που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

Η συλλογή μας περιλαμβάνει σύγχρονα υλικά ταπετσαρίας επίπλων όπως: φυσικά ή συνθετικά υφάσματα, υπέροχα βελούδα, φυσικά δέρματα ή γούνες, υψηλής ποιότητας eco-leather, δερματίνες κ.ά. Διαλέξτε αλέκιαστα, αδιάβροχα υφάσματα ή δέρματα για εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο που διαθέτουν αντιμυκητιακές ιδιότητες, υψηλή αντοχή σε ξεθώριασμα από ακτίνες UV, αντοχή σε τριβή ή κάμψη (waterproof/scratchproof) με τεχνολογία επιβραδυντικής φλόγας και πιστοποίηση IMO (Approved by International Maritime Organization).

Από την επένδυση σε καναπέδες, πολυθρόνες, κεφαλάρια κρεβατιών ή ντουλάπας η FurDeco σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και πλήρη υποστήριξη στη διαδικασία. Είτε πρόκειται για την αγορά ενός νέου επίπλου, είτε για την ανανέωση ενός αγαπημένου κομματιού, από την αγορά υφάσματος ως το ταπετσάρισμα και από την παραλαβή από τον χώρο σας ως την παράδοση, εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε!

Δείτε τη συλλογή μας

υφασματα

projects

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΕΠΙΠΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

1